Impresszum

 2013.10.25. 15:21

Helló!

Ez Peter:

peterhead2.gif Ez az oldal nem jöhetet volna létre Peter Payne nélkül, aki Japánban él és egy japán termékeket forgalmazó céget (J-List) vezet, valamint Japánról és a japán nyelvro"l blogozik angolul.

Ez vagyok én:

jani.jpg Az én nevem pedig Hefkó János, én fordítom Péter blogját és a Japán cuccok magyarországi forgalmazásában segítek.

A blog grafikájának elkészítéseben elengedhetetlen szerepe volt Eddie Collának, aki a megálmodta a Japán lányt a zászlóban. A nevére kattintva megveheted ezt és sok más alkotást is a művésztől.

A másik fontos grafikai közreműködő pedig Dolores DeVelde, aki a szép cseresznyefa virágos ágat készítette, amit minden korlátozástól mentesen, a rendelkezésünkre bocsátott.

Remélem tetszeni fog az oldal és jó szórakozást kívánok Neked, a Japán hangulatában való elmélyedésben.

A bejegyzés trackback címe:

https://jlist.blog.hu/api/trackback/id/tr435596911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása